Despre Noi – Cine suntem?

Corpul Expertilor in Accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune Europene este persoana juridica de drept privat, apolitica, non-profit, cu caracter profesional, constituita in baza Ordonantei de Guvern 26/2000, modificata si completata prin Legea nr. 246/2005.
Corpul Expertilor in Accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune Europene este format din experti cu o vasta experienta in domeniul managementului proiectelor, si accesarii fondurilor structurale, atestati si recunoscuti de forurile competente.

 970415_520801054652707_1291350542_nCu ce ne ocupam?

Corpul Expertilor in Accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune Europene este o organizatiece are drept scop reprezentarea si apararea intereselor profesiei de EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE siMANAGER DE PROIECT si actioneaza pentru dezvoltarea acestor profesii si a prestigiului lor in societate.

Cum ne indeplinim scopul?

Corpul Expertilor in Accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune Europene isi indeplineste misiunea prin:
– informarea cu privire la reglementarile si practica in accesarea fondurilor structurale si de coeziune europene;
– organizeaza cursuri de formare profesionala in domeniile Expert in Accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune Europene si Manager de Proiect;
– organizarea unor centre in care se vor desfasura cursuri, conferinte, reuniuni, simpozioane si alte forme de intalniri la nivel regional, national si international, la care se vor analiza practici, metode sau principii pentru perfectionarea activitatii de consultanta;
– editarea unor publicatii proprii legate de obiectul de activitate al Corpului Expertilor;
321397_495722480493898_1089545697_n– crearea si respectarea unor standarde profesionale cu privire la exercitarea profesiei de expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene.
– accesarea de fonduri structurale si de coeziune pentru realizarea misiunii sale.